Sometoimisto Varjo Management

Idea Varjo Managementista pohjautuu vuoteen 2019, jolloin ajatusta on alettu pyörittelemään suuntaan jos toiseen omien urahaaveiden ja osaamisen kehystämänä. Ajatus jäi kuitenkin taustalle hautumaan sillä välin, kuin toiset haaveet toteutuivat ja elämä vei eteenpäin.


Vuonna 2022 oli kuitenkin päätösten aika. Aika astua ulos tutusta ja turvallisesta. Niille sijoilleen jääminen ei olisi tukenut tulevaisuuden suunnitelmiani, siispä oli aika irtisanoutua vakityöstä ja lähteä tavoittelemaan omia unelmia. Työskentelemään oman intohimonsa parissa työskentelevien yrittäjien kanssa.


Yrityksen pyörittäminen ei aina ole ollut haaveeni, mutta päädyin kuin päädyinkin vuosia sitten yrittäjyyskurssille, jossa silmäni kirkastuivat kun tajusin löytäneeni keinon, jolla saan toteuttaa työssäni 100% intohimoani. Töitä on pitänyt tehdä ja sisua on pitänyt löytyä, jotta unelmasta ei ole luovuttu.

- Jonna

 Yrittäjä, Varjo Management

VARJO MANAGEMENT

Luottaminen omaan visioon, työskentely oman intohimon parissa sekä halu kokeilla uusia tapoja edistyäkseen ovat pilarijalkoja, jonka pohjalta Varjo Managementillä uskotaan menestymiseen.


     Varjo Management on yrityksesi tukena kehittämässä markkinointia ja tuotteittesi tai palveluidesi saatavuutta.  Kyseessä on yritys, jonka toiminta on aloitettu vuonna 2022.