EI UNELMA,

   VAAN SUUNNITELMA

Varjo Management auttaa yrityksiä digimarkkinointiin, sisällöntuottoon, brändäykseen ja viestintään liittyvissä asioissa.


Yrityksesi voi olla täysin alussa tai olet kenties huomannut, ettei markkinointi nykyisellään tuota haluttua tulosta.


Suunnittelemalla ja asettamalla selkeät askeleet tavoitteiden saavuttamiseksi olemme jo vaiheessa, jossa tiedämme, ettei ajatuksesi yrityksesi tulevaisuudesta jää vain haaveilun ja unelmoinnin tasolle.

PALVELUT


Yrityksiä on monen kokoisia niin yrityskoon kuin tavotteidenkin osalta. Jokainen palvelu muodostuu asiakasyrityksen tarpeiden pohjalta ja hinnoitellaan tarvittaessa tapauskohtaisesti. Kartoituksen pohjalta on mahdollista muodostaa tarjoushinta ja koostaa tarvittava palvelusisältö. Lue alta lisää...

SOMEMANAGEROINTI


Somemanagerointi on sinulle, jolla on haasteita sosiaalisen median asetusten, julkaisujen ja ajan käytön suhteen. Idearikas ja ammattitaitoinen somemanageri on apunasi.LUE LISÄÄ

SISÄLLÖNTUOTTO


Tuotan sisältöä yrityksesi käyttöä varten. Kuvitan sisältöä puhelimella sekä järjestelmäkameralla käyttötarpeesta riippuen. Oleellisena osana sisällöntuottoa on myös graafisen materiaalin tuottaminen.LUE LISÄÄ

DIGIMARKKINOINTI


Digimarkkinoinnin palveluista olen apunasi mm. markkinointisuunnitelmien, sisältömarkkinoinnin sekä kokonaisvaltaisten projektien tiimoilta. Ongelmanasi voi olla digimarkkinoinnin hyödyntäminen tai tarvitset uutta näkökulmaa toiminnallesi.


LUE LISÄÄ

BRÄNDÄYS


Teen brändäyksiä niin yrityksille kuin yrittäjille, jotka rakentavat henkilöbrändiä. Brändi on läpileikkaus kaikesta siitä mitä, miten ja miksi toimit. Brändi on mielikuvan luomista kaiken visuaaliseen ilmeeseen vaikuttamisen ohella.


LUE LISÄÄ

PALVELUMUOTOILU


Palvelumuotoilun palveluilla autan parantamaan asiakaslähtöistä toimintaasi. Voit kaivata apua asiakkaitasi parhaiten palvelevien digitaalisten alustojen suunnitteluun tai toivot asiakkaitesi osallistuvan enemmän palveluidesi / tuotteittesi kehittämiseen.


LUE LISÄÄ

TUNTITYÖT


Teen pienempiä töitä tuntiperusteisella hinnoittelulla. Voit kenties tarvita neuvoja tai yksittäistä suunnitelmaa, jolloin hinnoittelu on tehtyjen tuntien mukaan.

LUE LISÄÄ

Työskennellään yhdessä!


Kerro mihin pulmaan tarvitset apua niin sovitaan ilmainen sparraushetki!