SOSIAALISEN MEDIAN PALVELUT


Avuksi sosiaalisen median käytön, työkalujen, suunnitelmallisuuden ja ideoinnin kanssa


Sosiaalisen median palvelut ovat sinulle tarpeen, jos sinulla on ongelmia sosiaalisen median käytön, asetusten, ideoiden, suunnitelmallisuuden tai osaamattomuuden kanssa. Mielenkiintosi sosiaalista mediaa kohtaan voi olla lopahtanut tai kokoaikaisen työntekijän palkkaaminen ja kouluttaminen kuulostaa korvaasi liian pitkältä prosessilta.


Varmistan puolestasi, että yrityksesi toiminta sosiaalisessa mediassa on ajantasalla ja että toiminta on suunnitelman mukaista sekä strategista. Somemanagerina vastaan kuukausi kerrallaan yrityksenne sosiaalisesta mediasta kaikkine toimintoineen; suunnittelusta, kuvauksesta, graafisen materiaalin tuotosta, sisältömarkkinoinnista, julkaisuista sekä asetuksista. Ennen muutoksia tai julkaisuja hyväksytän ne aina yhteyshenkilöllä. Muodostan myös kuukausiraportin sovittuna ajankohtana.


Somemanagerin palveluni ovat avaimet käteen periaatteella, jolla vapautan aikaasi oman intohimosi pariin. Otan vastuun yrityksesi sosiaalisesta mediasta tekemämme sopimuksen mukaan.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous somemanageroinnista!


SISÄLLÖNTUOTANNON PALVELUT


Avuksi yrityksesi näköisen sisällön luomiseen 


Yrityksen sisällöntuottoon hyvä ottaa ammattilainen avuksi, jo ennen kun se alkaa tuottaa sinulle harmaita hiuksia.


Valokuvaan, että videoin materiaalia yrityksenne käyttöä varten. Tuotan myös graafista materiaalia sekä valmispohjia brändiänne tukevasti.

Yrityksesi sisällöntuottajana vastaan viimeisimmällä tietotaidolla sisällöntuoton trendeistä sekä laadukkaasta materiaalista.


Toteutan myös UGC-sisällöntuotantoa yrityksesi tuotteista tai palveluista.


Kuvattavien sisältöjen lisäksi tuotan sinulle myös blogikirjoituksia, artikkeleita, johdattelevia somesisältöjä tai nettisivujen metakuvauksia.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sisällöntuotosta yrityksesi tarpeen mukaan!